Από καιρό σε καιρό κάποιοι μου λένε, «χαλάρωσε είναι απλά ένας σκύλος» ή «είναι πολλά χρήματα για ένα σκυλί.»

Δεν καταλαβαίνουν την απόσταση που διανύθηκε, το χρόνο, ή το κόστος που συνεπάγεται για το «απλά ένα σκυλί.» Μερικές από τις πιο περήφανες στιγμές μου έχουν έρθει με το «απλά ένας σκύλος.» Πολλές ώρες έχουν περάσει με μόνη συντροφιά μου να είναι «απλά ένας σκύλος» και δεν ένιωσα καμιά φορά ασήμαντη. Μερικές από τις πιο θλιβερές στιγμές μου ήταν που είχα συντροφιά «απλά ένα σκύλο». Σε εκείνες τις σκοτεινές μέρες, το απαλό άγγιγμα του «απλά ενός σκύλου», μου πρόσφερε την άνεση και το σκοπό να ξεπεράσω την ημέρα.

Αν, επίσης, πιστεύεις ότι είναι «απλά ένας σκύλος», πιθανόν θα καταλάβεις φράσεις όπως το «απλά ένας φίλος,» «απλά μια ανατολή,» ή «απλά μια υπόσχεση.

Το «απλά ένας σκύλος» φέρνει στη ζωή μου την ίδια την ουσία της φιλίας, της εμπιστοσύνης, και μια καθαρά αχαλίνωτη χαρά. Το «απλά ένα σκυλί» μου δίνει τη συμπόνια και την υπομονή που με κάνει ένα καλύτερο άνθρωπο. Εξαιτίας του «απλά ενός σκύλου» εγώ θα ξυπνήσω νωρίς, θα κάνω μεγάλες βόλτες και να θα κοιτάξω με λαχτάρα το μέλλον.

Για μένα και για τύπους σαν κι εμένα, δεν είναι «απλά ένας σκύλος.» Είναι η πραγματοποίηση όλων των ελπίδων και των ονείρων για το μέλλον, οι τρυφερές μνήμες του παρελθόντος, και η καθαρή χαρά της στιγμής. Το «απλά ένα σκυλί» αναδεικνύει ό, τι είναι καλό για μένα και απορροφά τις σκέψεις μου μακριά από τον εαυτό μου και τις έγνοιες της ημέρας.

Ελπίζω ότι κάποια μέρα οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είναι «απλά ένα σκυλί.» Είναι αυτό που μου δίνει την ανθρωπιά και με κρατά από το να είμαι «απλώς ένας άνθρωπος» ή «απλά μια γυναίκα.»

Έτσι, την επόμενη φορά που θα ακούσετε τη φράση «απλά ένας σκύλος», χαμογελάστε, επειδή «απλά δεν καταλαβαίνουν.»

Αγνώστου
dogingtonpost.com