Υλικά

50 γρ.βιτάμ

250 γρ. ζάχαρη

2 κρόκοι αυγών

ξύσμα απο 1/2 πορτοκάλι

350 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα

5 κουταλιές μαύρο τσάι

1 κουταλιά κονιάκ

σκόνη κακάο

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μπώλ το βιτάμ με τους κροκούς και την άχνη ζάχαρη ωσπου το μείγμα
να γίνει αφράτο.

Ρίχνουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπαιν μαρί και προσθέτουμε το τσάι και το κονιάκ.

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί.

Στρώνουμε ένα ρηχό τετράγωνο ταψάκι 18 εκ. με λαδόκολα και στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα.

Το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Οταν σταθεροποιηθεί,  το κόβουμε σε κομμάτια ή το κανουμε μπαλίτσες και το περνάμε απο το κακαο.

Καλή επιτυχία!!!
Μαρία Στρατοπούλου