kentriki

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο φρυγανιές ή μπισκότα

1 ποτήρι νερό

1 ποτήρι ζάχαρη

Λίγο κονιάκ ή λικέρ

2 φακελάκια ζελέ

Για την κρέμα

2 ποτήρια γάλα

4 κ.σ κορν φλάουρ

Λίγη ζάχαρη

 

 

Διαδικασία

·         Ετοιμάζουμε αρχικά το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

·         Το τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες για να πήξει

·         Στη συνέχεια ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κονιάκ και πασπαλίζουμε τα μπισκότα

·         Στο τέλος, χτυπάμε τα υλικά της κρέμας

·         Σε ένα δίσκο, στρώνουμε αρχικά τα μπισκότα, στη συνέχεια προθέτουμε την κρέμα και τέλος το ζελέ

Πανεύκολο, γρήγορο και δροσερό!

Καλή επιτυχία!