20170703_132941n

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό κολοκυθάκια

1 κούπα ρύζι

3 αυγά

1 ποτήρι γάλα

1 ποτήρι λάδι

3 αυγά

250 γρ. τυρί φέτα

Δυόσμος

Διαδικασία

·         Αλευρώνουμε τα κολοκυθάκια όπως είναι κομμένα σε φέτες, προσθέτουμε λίγο αλάτι και τα αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί

·         Βάζουμε το ρύζι σε νερό να φουσκώσει και δυόσμο και το στραγγίζουμε

·         Στη συνέχεια, το στρώνουμε στα κολοκυθάκια όπως τον κιμά στο παστίτσιο και από πάνω προσθέτουμε πάλι κολοκυθάκια αλευρωμένα

·         Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε το γάλα, το λάδι και το τυρί

·          Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μίγα πάνω στα κολοκυθάκια στο ταψί

·         Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον φούρνο για περίπου ½ ώρα

 

Καλή επιτυχία!