ΥΛΙΚΑ

170 γρ. άχνη ή μαύρη ζάχαρη

1 αυγό

350 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως μαλακό

100 γρ. κουβερτούρα

Λίγο αλατάκι (2 γρ.)

250 γρ. βούτυρο (1 βιτάμ)

50 γρ. κακάο

Διαδικασία

• Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν

• Στη συνέχεια προσθέτουμε το αυγό, το κακάο, το αλατάκι, το αλεύρι σιγά σιγά και την κουβερτούρα (αφού την έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια)

• Ανακατεύουμε το μείγμα μας, μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας

• Τη ζύμη μας τη βάζουμε σε μια μεμβράνη σε σχήμα μπαστουνάκι και την βάζουμε στο ψυγείο

• Μετά από 2 ώρες, βγάζουμε τη ζύμη μας από το ψυγείο και την κόβουμε σε κομμματάκια πάχους μισού εκατοστού

• Τοποθετούμε τα μπισκοτάκια μας σε ένα ταψί, όπου προηγουμένως στρώσαμε λαδόκολλα

• Ψήνουμε στους 175 βαθμούς, για 15-20 λεπτά

Θα τα λατρέψετε!
Καλή επιτυχία!
Η μαμά της παρέας