ΥΛΙΚΑ

Για το φύλλο

400 γραμμ. αλεύρι

2 αυγά

1 κουπάκι γιαούρτι

5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλάκι του γλυκού λεμόνι ή ξύδι

Μισό φλιτζάνι του τσαγιού γάλα

Για τη γέμιση

150 γραμμ. τυρί φέτα

50 γραμμ. κασέρι

Δυόσμος ή μαϊντανός ψιλοκομμένος (προαιρετικά)

Διαδικασία

• Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι με το αλάτι

• Κάνουμε μια λακουβίτσα και ρίχνουμε το γιαούρτι, το λάδι, τα αυγά, το λεμόνι και το γάλα και τα ζυμώνουμε

• Όταν το ζυμάρι μας είναι ομοιογενές και λίγο σκληρό, το χωρίζουμε σε μικρές μπαλίτσες και το αφήνουμε σκεπασμένο με μια πετσέτα για μισή ώρα

• Στη συνέχεια, ανοίγουμε φύλλο 10-15 εκ., βάζουμε τη γέμιση (τυρί-κασέρι-δυόσμο) και της δίνουμε σχήμα μαντιλιού

• Τηγανίζουμε τα μαντιλάκια μας σε αντικολλητικό τηγάνι με καυτό λάδι

• Γυρίζουμε τα μαντηλάκια και από τις 2 πλευρές για να τηγανιστούν ομοιόμορφα

• Μόλις τα τηγανίσουμε, τα τρυπάμε με ένα πιρούνι και τα περιχύνουμε από πάνω με ζεστό λάδι, για να γίνουν φουσκωτά, χωρίς όμως να καούν

• Σερβίρονται ζεστά

Είναι φανταστικά και πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσετε!
Καλή επιτυχία!
Η μαμά της παρέας