20170904_183645n

ΥΛΙΚΑ

8 μέτρια κολοκυθάκια

3 αυγά

½ ματσάκι άνηθος

Λίγος δυόσμος

500 γρ. φέτα

Λίγο κασέρι

200 γρ. καλαμποκάλευρο

½ κούπα γάλα

Αλάτι

Πιπέρι

½ κούπα ελαιόλαδο

Βούτυρο (μικρά κουταλάκια για από πάνω)

1 μπέικιν

Διαδικασία

·         Αρχικά τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον ρεντέ, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε στο τρυπητό για να στραγγίξουν από τα υγρά τους

·         Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί

·         Στο τέλος, ρίχνουμε από πάνω μικρά κομματάκια βούτυρο και ψήνουμε στις αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει

20170904_184140n

 

Εύκολα και γρήγορα.

         Καλή επιτυχία!