kanelonia_ipareamas

ΥΛΙΚΑ

¾ της συσκευασίας κανελόνια

2 καρότα

2 πιπεριές

Λίγο κολοκύθι

Μαϊντανός

1 κρεμμύδι

300 γρ. τριμμένο νηστίσιμο κασέρι

7 κ.σ λάδι

4 κ.σ ψιλοκομμένη ντομάτα

Μανιτάρια

Λίγος πελτές

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

Διαδικασία

·         Ψιλοκόβω σε μούλτι όλα τα λαχανικά και τα προσθέτω σε μια κατσαρόλα μαζί με λίγο νερό

·         Βράζω τα λαχανικά για 5 λεπτά και προσθέτω τα μανιτάρια, το λάδι, την ψιλοκομμένη ντομάτα, λίγο πελτέ, αλάτι και ρίγανη

·         Τα αφήνω να βράσουν για 10 λεπτά και στη συνέχεια απομακρύνω την κατσαρόλα από το μάτι και προσθέτω το τριμμένο νηστίσιμο κασέρι

·         Σε ένα ταψί περιχύνω πελτέ και λίγο ελαιόλαδο

·         Με την σάλτσα γεμίζω τα κανελόνια τα τοποθετώ στο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο

·         Με πινέλο, αλείφω το κάθε κανελόνι με λίγο πελτέ ακόμη

·         Ψήνω για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς, μέχρι να ροδίσουν τα κανελόνια μας

 

Καλή επιτυχία!