pagoto_ipareamas

Σας είχα πει, ότι είχα φτιάξει τη μαρμελάδα φράουλα ώστε να τη χρησιμοποιήσω ως βασικό συστατικό σε άλλες συνταγές. Μία εκ αυτών η σημερινή. Παγωτό φράουλα, χωρίς ζάχαρη, χωρίς παγωτομηχανή, έτοιμο σε μόλις 4 λεπτά και με μόνο 3 υλικά. Ένα πεντανόστιμο και υγιεινό παγωτό που πρέπει όλοι να δοκιμάσετε καθώς δεν υπάρχει δικαιολογία για έλλειψη χρόνου. Κ εγώ εργαζόμενη μαμά με 2 μικρά παιδιά είμαι…

Σπιτικό παγωτό φράουλα έτοιμο σε 4 λεπτά? Δεν έχει ξαναγίνει…

Υλικά:
– 500 ml γάλα καρύδας το οποίο έχουμε αφήσει μια ωρίτσα στην κατάψυξη
– 200 γρ σιρόπι αγαύης ή μέλι το οποίο να μην έχει έντονη γεύση
– 500 γρ μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη (πατηστε εδώ για τη συνταγή)

Εκτέλεση:
1. Βάζουμε το γάλα καρύδας στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 3 λεπτά στη μέγιστη ταχύτητα

1
στα 2 λεπτά

2
στα 3 λεπτά – έτσι θέλουμε να είναι, σαν σαντιγί

3
2. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα φράουλα και την αγαύη και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα

4

3. Αδειάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα σιλικόνης ή κέικ και αφήνουμε στην κατάψυξη. Δεν χρειάζεται άλλο χτύπημα. Μόλις παγώσει, είναι έτοιμο προς κατανάλωση.

5

6

7

8