Υλικα

500γρ κανταϊφι

200γρ βιτάμ (λιωμένο)

1 φακελάκι κρέμα μιλφέιγ

1 λίτρο γάλα

1 φυτική κρέμα γάλακτος

Σιρόπι

4 ποτήρια ζάχαρη

2 ποτήρια νερό

3 κουταλιές λεμόνι

Εκτέλεση

Σε ένα ταψάκι ανοίγουμε (χτενίζουμε) το κανταϊφι.

Ρίχνουμε το βιτάμ με ένα κουτάλι να πάει παντού.

Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Ρίχνουμε το σιρόπι ζεστό.

Κάνουμε την κρέμα μιλφέιγ και την βάζουμε απο πάνω.

Χτυπαμε καλά την φυτική κρέμα και την βάζουμε και αυτή από πάνω.

Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 2 ώρες και είμαστε έτοιμοι!

Σερβίρουμε με κανέλα.

Καλή μας ορεξη!!!

Μαρία Στρατοπούλου