ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς

2 φέτες ψωμί του τοστ (αλεσμένο στο μούλτι)

1 τριμμένο κρεμμύδι

Μαϊντανός

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

Μίγμα για μπιφτέκια (προαιρετικά)

Για τη γέμιση

Τρία χοιρινά σνίτσελ

Τρία σνίτσελ από στήθος κότας

1 ψιλοκομμένη πιπεριά

1 καρότο, κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες

Λίγο λάδι

Αλάτι

Πιπέρι

Ρίγανη

Διαδικασία

• Αφού ζυμώσουμε τον κιμά, τον τοποθετούμε πάνω σε ένα φύλλο λαδόκολλας και τον απλώνουμε σαν ένα χοντρό φύλλο ζύμης

• Τοποθετούμε τα χοιρινά σνίτσελ, προσθέτοντας στη συνέχεια, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πιπεριά, καρότα και λίγο λάδι

• Έπειτα, προσθέτουμε και τα σνίτσελ κότας, βάζοντας πάλι αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πιπεριά, καρότα και λίγο λάδι

• Με τη βοήθεια της λαδόκολλας, τυλίγουμε σε ρολό

• Στη συνέχεια, τυλίγουμε το ρολό σε ένα άλλο φύλλο λαδόκολλας και το τοποθετούμε στη γάστρα

• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 περίπου ώρα

• Προς το τέλος, βγάζουμε το καπάκι της γάστρας και ανοίγουμε λίγο τη λαδόκολλα, για να πάρει χρώμα το ρολό μας

• Συνοδεύεται με πατάτες φούρνου, πατάτες τηγανιτές ή πατάτες ωγκραντέν (φώτο)

Είναι διαφορετικό, είναι υγιεινό, είναι πεντανόστιμο!
Αξίζει να το δοκιμάσετε! Καλή επιτυχία!
Έλενα