ΥΛΙΚΑ

Μισή φλιτζάνα μπιζέλια (ελαφρώς ζεματισμένα)

Μισή φλιτζάνα καρότα (ελαφρώς ζεματισμένα-κομμένα σε κυβάκια)

10 φέτες ζαμπόν (κομμένο σε κυβάκια)

1 βραστό αυγό (κομμένο σε κυβάκια)

4 αγγουράκια τουρσί

1 μεγάλο βάζο μαγιονέζα (450 γρ.)

2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα

Κάπαρη (προαιρετικά)

Αλάτι

Πιπέρι

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

6-7 πατάτες με τη φλούδα (μέτρια βρασμένες)

Λεμόνι ή ζουμί από αγγουράκι τουρσί

Διαδικασία

• Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυβάκια

• Σε ένα μεγάλο βαθύ πιάτο ή μπολ αναμειγνύουμε όλα τα παραπάνω υλικά, αφήνοντας για το τέλος το αλάτι, το πιπέρι, την κάπαρη και το λεμόνι

• Η σαλάτα μας είναι έτοιμη για σερβίρισμα

• Μπορούμε,αν θέλουμε, να την αφήσουμε 1-2 ώρες στο ψυγείο για να δέσουν καλύτερα τα υλικά μεταξύ τους και στη συνέχεια να σερβίρουμε!

mesa new

 

Πανεύκολη και πεντανόστιμη!
Καλή επιτυχία!
Η μαμά της παρέας