kentriki

ΥΛΙΚΑ (για περίπου 15 μεγάλα σοκολατάκια)

20 περίπου χριστουγεννιάτικα μπισκότα βανίλιας ή κανέλας, με ή χωρίς γλάσο

100 γρ. τυρί κρέμα

3 σοκολάτες κουβερτούρα

Λίγα καρύδια

Λίγα αμύγδαλα

 

Διαδικασία

  •  Τοποθετούμε σε μούλτι τα μπισκότα μας κομμένα σε κομμάτια, αφού πρώτα τα βρέξουμε λίγο με νερό για ευκολία
  • Βάζουμε όλα τα τρίμματα σε μια λεκάνη και προσθέτουμε τα 100 γρ. τυρί κρέμα
  • Πλάθουμε τα υλικά μας, ώστε να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη ζύμη
  • Με τη ζύμη πλάθουμε τα σοκολατάκια μας και τα αραδιάζουμε σε ταψί που προηγουμένως έχουμε στρώσει λαδόκολλα
  • Τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
  • Λιώνουμε τις κουβερτούρες σε μπεν μαρί
  • Βουτάμε τα σοκολατάκια μας στη λιωμένη κουβερτούρα και τα αφήνουμε για να στεγνώσει η σοκολάτα
  • Μπορούμε να τα στολίσουμε με λίγα καρύδια και αμύγδαλα

Δεν πετάμε τίποτα!

Εύκολα και γρήγορα.

Καλή επιτυχία!