ΥΛΙΚΑ

1 βιτάμ

5 αυγά

2 φλυτζάνια ζάχαρη

1 μπέικιν πάουντερ

2 φλιτζάνια αλεύρι

2 βανίλιες

Μισό φλυτζάνι κακάο

Για το σιρόπι

3,5 φλυτζάνια νερό

2 φλυτζάνια ζάχαρη

Μόλις βράσει το σιρόπι, προσθέτουμε 1 φλυτζανάκι του καφέ γάλα, 1 σοκολάτα υγείας και 1 κουταλιά βούτυρο

Διαδικασία

• Χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά με το βιτάμ και στη συνέχεια, προσθέτουμε με τη σειρά ένα ένα όλα τα παραπάνω υλικά και τα χτυπάμε όλα μαζί

• Τοποθετούμε το μείγμα σε ταψί και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 1800C

• Αφού φτιάξουμε και το σιρόπι περιμένουμε να κρυώσει

• Κατόπιν, ρίχνουμε το κρύο σιρόπι στη ζεστή σοκολατόπιτα, ή το αντίστροφο (καυτό σιρόπι σε κρύα σοκολατόπιτα)

• Στο τέλος αν θέλουμε διακοσμούμε με λίγα τριμμένα φυστίκια αιγίνης

Συνήθως τη σερβίρω στο πιάτο με μια μπάλα παγωτό και το γλυκό μου απογειώνεται!

 
Sokolatopita2 new
 
 
 
 
Είναι πεντανόστιμη. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!!!
Καλή επιτυχία!
 
Η μαμά της παρέας