ΥΛΙΚΑ

Μισό κιλό μοσχαρίσιος κιμάς

1 μεγάλο κρεμμύδι

2 φέτες μουσκεμένο ψωμί (κατά προτίμηση μπαγιάτικο) σε γάλα, νερό ή κρασί

1 φλυτζανάκι του καφέ λάδι

Δύοσμος (προαιρετικά)

Μισό λεμόνι

1 κουταλάκι ρίγανη

Αλάτι

Πιπέρι

Σκόρδο (προαιρετικά)

1 αυγό

Διαδικασία

• Ζυμώνουμε όλα τα παραπάνω υλικά και στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια στο σχήμα της επιλογής μας

• Τα τηγανίζουμε ή τα ψήνουμε στο φούρνο

Tip: Αν η ζύμη προετοιμαστεί από το προηγούμενη βράδυ και τοποθετηθεί στο ψυγείο, το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο!

Και μην ξεχνάτε, τα κεφτεδάκια, τηγανητά ή ψητά, είναι το αγαπημένο φαγητό των παιδιών!

Καλή επιτυχία!

 

Η μαμά της παρέας