ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive, Παπαδοπούλου ή Μιράντα θρυμματισμένα

60 γραμμ. μέλι ή σιρόπι από κεράσι

2 κούπες γιαούρτι στραγγιστό

1 κουτί γάλα (γλυκό)

Γλυκό κεράσι ή γλυκό βύσσινο

Διαδικασία

• Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια

• Ύστερα τα ανακατεύουμε με το μέλι ή το σιρόπι από γλυκό κεράσι, ώστε να βραχούν τα μπισκότα ομοιόμορφα

• Αδειάζουμε σε ένα σκεύος το γιαούρτι και το γλυκό γάλα και τα χτυπάμε με το μίξερ, για 10 λεπτά

• Βάζουμε τα μπισκότα σε ατομικά κουπάκια ή ποτήρια

• Ύστερα προσθέτουμε την κρέμα του γιαουρτιού με το γάλα, που χτυπήσαμε προηγουμένως και τα αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα

• Όταν θέλουμε να τα σερβίρουμε, προσθέτουμε αν θέλουμε, από πάνω, γλυκό κεράσι ή βύσσινο

potiri 1 new

 
Θα σας εντυπωσιάσει με την υπέροχη γεύση και την απλότητά του!
 
Καλή επιτυχία!
 
Η μαμά της παρέας