Τα παιδιά ξεκίνησαν το σχολείο και ψάχνεις σπιτικά σνακ για να παίρνουν μαζί τους; Εάν λατρεύουν τα μπισκότα, δες πώς θα φτιάχνεις πανεύκολα και κυρίως γρήγορα την καλύτερη ζύμη για πεντανόστιμα μπισκοτάκια!

Τώρα μπορείς να φτιάχνεις μπισκότα όποτε θέλεις χωρίς να παιδεύεσαι με τη ζύμη τους κάθε φορά.

Και αυτό γιατί υπάρχει ένας τρόπος για να έχεις πάντα έτοιμο σπιτικό μείγμα για ζύμη, φτιαγμένο από τα χεράκια σου όποτε θελήσεις να φτιάξεις μπισκοτάκια.

Αντί να φτιάχνεις ζύμη κάθε φορά και να χάνεις χρόνο, μπορείς να δημιουργήσεις μία φορά το μείγμα για τη ζύμη και να το έχεις έτοιμο! Τέλεια ιδέα;

Τι θα χρειαστείς:

Αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Μπέικιν πάουντερ

Αλάτι

Ζάχαρη

Κολυκυθάκια γεμιστά αβγολέμονο από την Αργυρώ!

Πώς να το κάνεις:

Ανάμειξε 8 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1/3 της κούπας μπέικιν πάουντερ, 2 κουταλιές της σούπας αλάτι και 8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.

Ανακάτεψέ τα όλα μαζί στο μπλέντερ και… έχεις έτοιμο το μείγμα σου!

Με αυτό μπορείς να φτιάξεις πάρα πολλά και διαφορετικά μπισκότα και γλυκά προσθέτοντας σοκολάτα, ή βανίλια, ή κανέλα ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου/τους.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποθηκεύσεις τη ζύμη στην κατάψυξη και να τη διατηρήσεις εκεί για όσο καιρό θέλεις (αν και είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνει εκεί για πολύ…)!

πηγή: faysbook.gr