Υλικά για τη ζύμη

1 αλεύρι φαρίν απ

1 ποτήρι ελαιόλαδο

1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι

Υλικά για τη γέμιση

τυρί-κασέρι-λουκάνικο

Εκτέλεση

Σε ενα μπολ ρίχνω το αλευρι, τον χυμό και το λάδι.Ανακατεύω μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.

Την κάνω μπαλάκια και την γεμίζω με ότι μου αρέσει. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι

Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτα.

Το πορτοκάλι με το ελαιόλαδο κάνουν τη ζύμη τραγανή και πεντανόστιμη.

Μια άλλη εκδοχή για νόστιμα και εύκολα τυροπιτάκια

Καλή επιτυχία!

Μαρία Στρατοπούλου