Δεν είναι μυστικό, όλοι το ξέρουν! Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Μια πρόσφατη έρευνα των αμερικανών ιδιοκτητών σκύλων αποκάλυψε, ότι για τους περισσότερους ιδιοκτήτες σκύλων, ο δεσμός με τον τετράποδο φίλο τους είναι κάτι παραπάνω φιλία, με το 96% να υποστηρίζει ότι ο σκύλος τους είναι μέρος της οικογένειάς τους. Η πλειοψηφία των ιδιοκτητών σκύλων που συμμετείχαν στην έρευνα (58%), υποστήριξαν επίσης ότι ο τετράποδος φίλος τους, τους κατανοεί όπως κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε.

Σύμφωνα με έρευνα, οι παρακάτω είναι οι 10 κορυφαίες δραστηριότητες που οι ιδιοκτήτες σκύλων πιστεύουν ότι κάνουν τους σκύλους τους πιο ευτυχισμένους.

1. Κατανάλωση λιχουδιών (96%)

Οι σκύλοι μας λατρεύουν να τρώνε! Γι’ αυτό δώστε του μια λιχουδιά και θα τον κάνετε ευτυχισμένο!

2. Η ώρα φαγητού (90%)

Εκτός από λιχουδιές, το φαγητό είναι εξίσου λαχταριστό!

3. Ενασχόληση με κόκκαλο ή παιχνίδι (87%)

Μασώντας ένα ασφαλές κόκκαλο ή παιχνίδι είναι το καλύτερο! Όχι μόνο που θα κάνει το κουτάβι σας χαρούμενο, αλλά κρατά τα παπούτσια σας ανέπαφα.

4. Βόλτες (86%)

Ο περίπατος είναι καλός για εσάς και το σκύλο σας! Είναι κάτι που ο τετράποδος φίλος σας το περιμένει πως κ πως, αλλά είναι και κάτι χαλαρωτικό για εσάς!.

5. Αγκαλιές (84%)

Μετά από μια μεγάλη βόλτα και μία έξτρα λιχουδιά, ήρθε η ώρα για αγκαλιές και χάδια! Το καλύτερό του!

6. Παιχνίδι με μπαλάκι (74%)

Το συγκεκριμένο παιχνίδι τον διατηρεί υγιή, ενώ παράλληλα διασκεδάζει!

7. Βόλτα με το αυτοκίνητο (71%)

Η βόλτα με το αυτοκίνητο αρέσει πολύ στους τριχωτούς μας φίλους! Μην το αμελείτε!

8. Επίσκεψη στο πάρκο σκύλων (58%)

Αν ο σκύλος σας είναι κοινωνικός, φροντίστε να επισκέπτεστε συχνότερα το πάρκο σκύλων! Θα διασκεδάσει και θα σας λατρέψει!

9. Τρέξιμο παρέα με εσάς (55%)

Του αρέσει το τρέξιμο; Κάντε ένα παραπάνω χιλιόμετρο στην επόμενη βόλτα σας!

10. Καλλωπισμός (48%)

Δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά υπάρχουν σκύλοι που απολαμβάνουν τον καλλωπισμό! Αν ο δικός σας ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, φροντίστε να το κάνετε συχνότερα!

Πηγή: TheDogSpace.gr