Αυγά μάτια. Αγαπημένο πιάτο μικρών και μεγάλων.

Ακόμα και αυτοί που δεν τρελαίνονται για τα αυγά, δύσκολα θα αντισταθούν σε ένα αυγό μάτι συνοδευόμενο από μια φέτα αφράτου ψωμιού ή τυριού.

Θέλετε να απογειώσετε το παραπάνω πιάτο;  Είναι πολύ απλό, αν ακολουθήσετε την παρακάτω συμβουλή:

Μόλις ετοιμαστεί το αυγό, τοποθετήστε το σε ένα πιάτο. Βάλτε στο τηγάνι λίγο ξύδι μπαλσάμικο και γλασαρετέ το για λίγο.

Στη συνέχεια, περιχύστε με αυτό το αυγό και η γεύση του απλά, δε θα υπάρχει!