κατάλογος

Έπειτα από μια πρωινή βόλτα στη Τσιμισκή συνειδητοποίησα πως ήρθε η ώρα που θα πρέπει να βρούμε τι θα βάλουμε την ημέρα της Ανάστασης. Ως παράδοση εδώ και χρόνια την νύχτα της Ανάστασης φοράμε τα επίσημα μας αλλά πάντα θέλουμε να ψωνίζουμε και σε καλές τιμές, έτσι το ipareamas με συνεργασία το Factory Outlet θα σας προτείνουμε τα πιο κολακευτικά φορέματα που θα μπορείτε να φορέσετε την μέρα της Ανάστασης αλλά και στις βραδινές σας εξόδους.

 

Ν°1

Με Pin up διάθεση και πουά λεπτομέρειες, το προτείνουμε σε κορίτσια που έχουν χαρούμενη διάθεση και το «ευαίσθητο» σημείο τους είναι η περιφέρεια.

N°2

Συνεχίζοντας με πουά, αλλά τώρα σε διαφάνεια που καλύπτει λαιμό-χέρια για τις γυναίκες που δεν φοβούνται να είναι σέξυ και ξέρουν να το δείχνουν.

Ν°3

The classic mini black dress.

N°4

Τονίζοντας τη μέση και τα πόδια σας, κολακεύετε ακόμα περισσότερο η σιλουέτα σας.

Ν°5

Ώς γνωστόν ότι περιέχει δαντέλα το λατρεύουμε. Με ¾ μανίκι που είναι κατάλληλο γιαυτή την εποχή.

Ν°6

You can feel «Juicy» just like your dress.

Ν°7

Τα graphic στοιχεία πάνω στα ρούχα, είτε σε μορφή τυπώματος, είτε σε μορφή πλέξης είναι η τελευταία τάση της μόδας.

 

Τα φορέματα είναι ρούχα εύκολα και άνετα προσπαθήστε να τα συνδιάσετε με ουδέτερα αξεσουάρ για όσα έχουν prints ή έντονα κοψίματα, ενώ αντίθετα, με τα μαύρα κλασικά φορέματα μπορείτε να παίξετε με διάφορους συνδιασμούς χρωμάτων και σχεδίων στα παπούτσια ή στις τσάντες.